Kontakt oss - Fosterhjemshelter

Du har vist interesse for vårt fosterhjemsarbeid og vi ønsker gjerne å høre fra deg. Ring CRUX oppvekst i dag om du har noen spørsmål eller ønsker å bli med på kurs.

477 90 020

Du kan også ta kontakt på mail om du ønsker det: oppvekst-hjem@stiftelsencrux.no

Ønsker du heller at vi kontakter deg kan du legge inn din kontaktinformasjon nedenfor.

  Usikker om du passer som fosterhjem? Ta fosterhjemstesten
  • Dette kreves for å bli fosterhjem på CRUX hjem – Bergen

   For å bli vurdert som fosterhjem hos CRUX hjem – Bergen må du delta på fosterhjemskurs og gjennomføre en generell kartleggings- og godkjenningsprosess.

   Som fosterhjem får du tett oppfølging og veiledning av profesjonelle fagarbeidere, og inngår i et fagmiljø med andre fosterfamilier.

   Vi ser etter hjem med to voksne som er villige til å ta i mot barn 6-18 år. Fosterhjem kan være krevende arbeid, og vi ønsker derfor hjem som ikke har hjemmeværende barn under 10 år. Du vil få lønn og være fosterhjem på heltid.

  • Fosterhjem i fellesskap

   Våre hjem og våre fagarbeidere jobber tett sammen og har jevnlige samlinger og samtaler. Før du blir fosterhjem inviterer vi deg til et grundig og uforpliktende kurs, både for å gi deg all informasjonen du trenger og for at du skal vite akkurat hva du går til.

   Hos oss i CRUX hjem – Bergen kan du være trygg på at du ikke står alene – du blir en del av et fosterhjemsfellesskap. Vi er sammen om det.

  Til toppen